Ενημέρωση από ΣΕΑΒ

Περιγραφή: 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, μετά από επικοινωνία του ΣΕΑΒ με τον εκδοτικό οίκο Cambridge University Press, τα μέλη του ΣΕΑΒ έχουν πρόσβαση (χωρίς να χρειάζεται το κάθε ίδρυμα ξεχωριστά να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια) στο υλικό που διαθέτει ο εκδότης προκειμένου να υποστηρίξει το έργο της επιστημονικής κοινότητας για την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου του COVID-19.

Συγκεκριμένα, ο Cambridge University Press προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε σημαντικά πληροφορικά έργα, όπως 700 περίπου ακαδημαϊκά διδακτικά βιβλία, στις σειρές Cambridge Companions και Cambridge Histories και στην νέα συλλογή Cambridge Elements, μέχρι το τέλος Μαΐου 2020 και η πρόσβαση στο υλικό αυτό είναι ήδη ανοιχτή για όλα τα μέλη του ΣΕΑΒ. Στα επισυναπτόμενα αρχεία μπορείτε να βρείτε τις λίστες τίτλων του προσφερόμενου υλικού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες του Cambridge University Press προκειμένου να υποστηρίξει το έργο της επιστημονικής κοινότητας για την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου του COVID-19 μπορείτε να βρείτε εδώ. Εγχειρίδια και οδηγούς χρήσης της πλατφόρμας του Cambridge University Press μπορείτε να βρείτε εδώ.

Χρήσιμες πληροφορίες για βιβλιοθηκονόμους μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 

Τετάρτη, Απρίλιος 29, 2020

Τύπος επικαιρότητας: