Ενημέρωση από ProQuest

Περιγραφή: 

Οι ερευνητές που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα ProQuest Ebook Central® θα μπορούν σύντομα να κατεβάζουν πάνω από 100.000 πλήρη βιβλία και πλήρη κεφάλαια βιβλίων με βάση ταυτόχρονους χρήστες χωρίς περιορισμούς στην αδειοδότηση (DRM-free) από ένα σύνολο σχεδόν 1 εκατομυρίου βιβλίων που είναι διαθέσιμα για πρόβαση από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, tablet, smarthphone). H κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της δέσμευσης της ProQuest's να βελτιώνει την χρηστικότητα και να αφαιρεί εμπόδια στην πρόσβαση.

Τα εν λόγω βιβλία, προέρχονται από κορυφαίους ακαδημαϊκούς εκδότες, όπως Cornell University Press, NYU Press, Harvard University Press, IOS Press και δεκάδες ακόμα. Επίσης, καλύπτουν σχεδόν όλα τα θεματικά πεδία συμπεριλαμβανομένων των τεχνών, της αγωγής, της ιατρκής, των θετικών και ανθρωπιστικών επιστημών, της τεχνολογίας, και των οικονομικών και επιχειρήσεων.

Τα εν λόγω βιβλία στην πλατφόρμα ProQuest Ebook Central platform’s θα είναι διαθέσιμα χωρίς τη χρήση sign-in ή ειδικών λογισμικών για τα ανασύρουν οι χρήστες. Οι χρήστες θα μπορούν τυπώνουν να αντιγράφουν και να τα κατεβάζουν χωρίς περιορισμούς, επίσης θα μπορούν να κατεβάζουν και κεφάλαια και πλήρη βιβλία από το σημείο πρόσβασης στο βιβλίο ή και από τον αναγνώστη (ebook reader).

H συνεχώς αυξανόμενη προσφορά της ProQuest σε βιβλία χωρίς περιορισμούς στην αδειοδότηση (DRM-free) επίσης περιλαμβάνει 237,000 τίτλους διαθέσιμους απευθείας από τους εκδότες τους μέσω της υπηρεσίας OASIS ανεβάζοντας το σύνολο για τους πελάτες της ProQuest σε πάνω από 300.000 DRM-free τίτλους ebooks.

Για να δείτε το πλήρες κείμενο του σχετικού δελτίου τύπου κάντε κλικ εδώ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 

Παρασκευή, Ιούνιος 22, 2018

Τύπος επικαιρότητας: 

Πηγή: