Βιωματικό Εργαστήρι με θέμα «Στα χνάρια της συλλογικής μας μνήμης» στο Παράρτημα Σάμου

Περιγραφή: 

Το Παράρτημα Βιβλιοθήκης Σάμου του Πανεπιστημίου Αιγαίου φιλοξενεί την εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Σάμου “Φάρος” για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών 2018 με τίτλο «Γνωρίζω τον τόπο μου, Δυναμώνω τις ρίζες μου».

Την Τρίτη 19 Ιουνίου στο χώρο της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι της Σάμου θα πραγματοποιηθεί το Βιωματικό Εργαστήρι με θέμα «Στα χνάρια της συλλογικής μας μνήμης» από τα στελέχη του Κ.Π. Π.Ε. Σάμου “Φάρος”. Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου θα ακολουθήσει κέρασμα με τη συνοδεία κρασιού για τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση, είναι απαραίτητο να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή,15/6 στα τηλέφωνα του Φάρου: 2273023443 & 87070-1 (8.30-14.30 καθημερινά).

Η συγκεκριμένη δράση είναι η αρχή μιας σειράς εκδηλώσεων που θα έχουν ως στόχο τη γνωριμία με την ιστορία του τόπου μας μέσα από αφηγήσεις, μαρτυρίες, ξεναγήσεις σε διάφορα κτίρια ή μέρη του νησιού μας. Περισσότερα στους ακόλουθους συνδέσμους:

http://kpfaros.blogspot.com/2018/06/2018.html

Ημερομηνία: 

19 Ιουν 2018

Κατάσταση προγράμματος: 

Βιβλιοθήκη: 

Θεματικές κατηγορίες: