Φωτογραφικός διαγωνισμός "Samos Photochase 2018"

Περιγραφή: 

Η ομάδα Camera Obscura, με την υποστήριξη του Παραρτήματος Βιβλιοθήκης Σάμου του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνει το πρώτο Samos Photochase στο Καρλόβασι. Πρόκειται για έναν φωτογραφικό διαγωνισμό που επιστρατεύει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα ενώ παράλληλα αποτελεί ένα διασκεδαστικό φωτογραφικό παιχνίδι.

To Photochase θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου και απευθύνεται σε ερασιτέχνες φωτογράφους όλων των ηλικιών.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να φωτογραφίσουν 12 θέματα, τα οποία θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν κάνοντας μια φωτογραφική βόλτα μέσα στην πόλη.

Τα θέματα θα ανακοινωθούν το Σάββατο κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φωτογραφίσουν κάθε θέμα με τη σειρά που θα δοθεί κάνοντας μόνο ένα κλικ. Το απόγευμα του Σαββάτου, αφού τελειώσουν τη φωτογραφική τους αναζήτηση, οι συμμετέχοντες επιστρέφουν στο σημείο αφετηρίας και παραδίνουν τις φωτογραφίες τους.

Στο Photochase δεν υπάρχει κριτική επιτροπή! Το απόγευμα της Κυριακής γίνεται έκθεση των τυπωμένων φωτογραφιών και οι συμμετέχοντες ψηφίζουν τις καλύτερες φωτογραφίες.

Οι νικητές κερδίζουν διάφορα έπαθλα που θα ανακοινωθούν μαζί με τα αποτελέσματα του Photochase.

Η ημερομηνία έναρξης καθώς και η προθεσμία υποβολής συμμετοχής θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα Samos PhotoChase

Ημερομηνία: 

5 Μάιος 2018 εώς 6 Μάιος 2018

Κατάσταση προγράμματος: 

Βιβλιοθήκη: 

Θεματικές κατηγορίες: